Χειροποίητα δώρα για νεογέννητα

Είστε καλεσμένος σε βάπτιση, baby shower ή θέλετε να αγοράσετε δώρο για τον ερχομό ενός μωρού και δεν έχετε ιδέα τι να αγοράσετε; Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από ένα χειροποίητο δώρο; Ένα δώρο, που κάθε φορά που θα το χρησιμοποιούν ή θα το βλέπουν οι γονείς, αμέσως να σκέφτονται με συγκίνηση εμάς που το προσφέραμε με τόση αγάπη στο μωρό τους. Εάν χρειάζεστε κάποια έμπνευση, η λίστα μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο χειροποίητο δώρο για νεογέννητα.

Δώρα για νεογέννητα

  1. Προίκα μωρού: Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής τους, τα μωρά χρειάζονται πολλά λευκά είδη, όπως απαλά κουβερτάκια από οργανικό βαμβάκι κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, αλλαξιέρες, σαλιάρες, σετ σεντόνια, μπουρνουζάκια, βαμβακερές μουσελίνες κατάλληλες για φάσκιωμα, κάλυμμα θηλασμού, πανάκια φροντίδας. Διαλέξτε, από τη μοναδική χειροποίητη συλλογή του www.mybeloved.gr
  2. Βιβλίο ευχών: αν είστε δημιουργικοί μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά με μια ζωγραφιά στο εξώφυλλο. Στο βιβλίο ευχών, συγγενείς και φίλοι θα μπορούν να γράψουν τις ευχές τους για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Μόλις το μωρό μεγαλώσει, η οικογένεια θα λατρέψει να κοιτάξει πίσω σε αυτό το ιδιαίτερο αναμνηστικό.
  3. Χειροποίητα παιδικά αξεσουάρ:
    • Αξεσουάρ μαλλιών: όμορφα χειροποίητα φιογκάκια ή κορδέλες για να στολίσουν το κεφαλάκι του μωρού και καθώς η μαμά δεν πρέπει να μείνει εκτός όταν πρόκειται για δώρα, θα μπορούσε να συνδυαστεί με τον ίδιο φιόγκο για τη μαμά για μοναδικές εμφανίσεις μαμάς και κόρης.
    • Υφασμάτινη θήκη βιβλιαρίου υγείας, για να προστατεύει το βιβλιάριο υγείας αφού οι γονείς θέλουν να το κρατήσουν ως αναμνηστικό για το παιδί τους και προσθέτει μια παραμυθένια αίσθηση.
  4. Χειροποίητα είδη για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου: ζωγραφιστοί υψομετρητές, ξύλινα κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών, χειροποίητα φωτιστικά, χειροποίητα ξύλινα ουράνια τόξα για να γεμίσει χρώμα το παιδικό δωμάτιο.
  5. Ξύλινο κουτί αναμνήσεων: ένα κουτί που λειτουργεί ως αναμνηστικό της γέννησης του παιδιού, αναγράφοντας επάνω την ημερομηνία γέννησης, την ώρα, το βάρος και το όνομα του παιδιού.

Δώρα για baby shower

Η επιλογή ενός καλού δώρου για baby shower μπορεί να είναι δύσκολη. Τι χρειάζονται πραγματικά οι γονείς; Ακολουθούν μερικές υπέροχες ιδέες για δώρα σε νεογέννητα:

  1. Χειροποίητες σαλιάρες: Το σίγουρο είναι ότι οι γονείς θα έχουν αρκετές ‘’κλασικές’’ σαλιάρες για το μωρό τους, οπότε προτιμήστε μια χειροποίητη σαλιάρα mybeloved που μπορούν να δώσουν στο μωρό ένα χαριτωμένο μοναδικό αξεσουάρ το οποίο θα φορεθεί στη βόλτα ή σε ιδιαιτέρες περιστάσεις.
  2. Χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας. Όταν τα δόντια του μωρού αρχίσουν να βγαίνουν, τα παιχνίδια οδοντοφυΐας θα είναι πολύ ωφέλιμα για να καταπραΰνουν τα ούλα τους. Ένα πακέτο με πολλά χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας μπορεί να το κάνει ένα πολύ πρακτικό δώρο.
  3. Τούρτα πάνας: οι πάνες είναι κάτι που όσες και να έχουν οι νέοι γονείς δεν φτάνουν. Ανεξάρτητα από το θέμα του baby shower ή αν δεν ξέρετε αν η μέλλουσα μαμά περιμένει αγόρι ή κορίτσι, τότε μια χειροποίητη τούρτα με πάνες, η οποία θα περιλαμβάνει κάλυμμα αλλαγής πάνας, πανάκια φροντίδας, μπουρνουζάκια, θα είναι το τέλειο δώρο.

Δώρα για βάπτιση

Το πιο συχνό δώρο είναι ρούχα, τα οποία ναι μεν είναι χρήσιμα αλλά οι γονείς θα έχουν μαζέψει αρκετά. Αν λοιπόν δεν είστε ο νονός ή η νονά που θα πρέπει να αγοράσετε βαπτιστικά ρούχα, διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες με χειροποίητα δώρα για βάπτιση.

  1. Κουτί αναμνήσεων: ένα προσωποποιημένο ξύλινο κουτί στο οποίο θα αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης, το βάρος και το όνομα του μωρού και το οποίο θα περιλαμβάνει πράγματα χρήσιμα για τους γονείς και το νεογέννητο όπως κουβερτούλα, μπουρνούζια, σαλιάρες, μουσελίνες και άλλα. Ένα υπέροχο σετ δώρου.
  2. Χειροποίητα σετ σεντόνια: ένα όμορφο και πρακτικό δώρο που θα αγαπήσει κάθε γονιός ιδιαίτερα αν είναι και προσωποποιημένο, με κεντημένο το όνομά του μωρού επάνω.
  3. Προσωποποιημένο παραμύθι: ήρωας του παραμυθιού το παιδί. Ένα μοναδικό δώρο για το παιδί το οποίο θα το έχει για πολλά χρόνια και θα το γεμίζει όμορφες αναμνήσεις.

Τα δώρα που θα προσφέρετε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι, θα εκτιμηθούν καθώς έχουν συναισθηματική αξία με κυρίαρχα στοιχεία την αγάπη και τη χαρά. Αν λοιπόν κάποιο από τα παραπάνω σας άρεσε προσθέστε το στο καλάθι αγορών σας και σίγουρα κάποιο μωρό και γονιός θα νιώσει χαρά και αγάπη!

MYBELOVED

Copyright © 2024 Mybeloved. All rights reserved. Marketing by ROOM 702

Ανακαλύψτε επίσης:

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα προϊόντα και ιδέες για το μωρό σας!

New Letter

X
0
    0
    Το καλάθι σας
    Άδειασμα ΚαλαθιούΕπιστροφή στο κατάστημα